بررسی تخصصی

چه زمانی باید سرورها را ارتقا دهیم؟

ارتقا سرور HP

بسیاری از اتفاقاتی که برای سیستم‌هایمان می‌افتد، درست در زمانی است که اصلا انتظار آن را نداریم؛ سرور اچ پی یا هر برند دیگری نیز از این قائده مستثنی نیست! ارتقا به جدیدترین فناوری‌ها و جایگزین سرورهای قدیمی با سرورهای قدرتمند نسل G10 و G10 Plus امری ضروری برای تداوم یک کسب و کار است که مدیران شبکه باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند. ارتقا سرور HP می‌تواند دلایل گسترده‌ای داشته باشد، از کاهش عملکرد گرفته تا فضای ذخیره سازی محدود یا گارانتی پایان یافته. هر دستگاه و سیستمی با گذشت زمان نیاز به ارتقا یا همان Upgrade دارد.

بد نیست بدانید هر چقدر سرور HP قدرتمند باشد، باز هم با گذشت زمان دچار استهلاک می‌شود و نیاز به ارتقا دارد. ارتقا سرور HP امری نیست که هر زمان اراده کنیم، بتوانیم آن را انجام دهیم. در این مقاله به شما خواهیم آموخت که چگونه و چه زمانی سرورها را Upgrade کنید. شاید زمان آن رسیده باشد که سرورهای خود را ارتقا دهید؛ پس با ما همراه باشید.

چرخه عمر یک سرور HP

این یک حقیقت تلخ است اما سرورها طوری طراحی نشده‌اند که برای همیشه کار کنند! ارتقا سرور HP می‌تواند عمر سرور را تا حدی افزایش دهد. مدیران فنی باید توجه ویژه‌ای به حفظ و نگهداری سرورها داشته باشند تا در زمان درست هم قطعات خراب را تعویض کنند و هم در صورت لزوم سرور را ارتقا دهند. یکی از عواملی که در افزایش طول عمر سرورها نقش بسزایی دارد، پیکربندی ذخیره سازی رید است. همچنین باید بدانید که با اضافه کردن هارد دیسک طول عمر سرور تقریبا به نصف کاهش می‌یابد.

همچنین بخوانید: 6 دلیل برای خرید سرور اچ پی

چه دلایلی برای ارتقا سرور HP وجود دارد؟

ارتقا سرور HP

یکی از منابع حیاتی برای تداوم کسب و کار شما، سرور است! اساسا اگر به دنبال دلایل زیاد هستید تا سرور خود را ارتقا دهید، باید به شما بگوییم که حتی یک دلیل هم برای اقدام به ارتقا سرور HP کافی است! هر مدیر فنی باید به این امر آگاه باشد که سلامت سرور از واجبات است و نباید دست کم گرفته شود. در اغلب موارد ارتقای سرور در فواصل زمانی منظم می‌تواند مقرون به صرفه‌تر از خرید سرور HP باشد. در این بخش به بررسی دلایل اهمیت ارتقا سرور می‌پردازیم.

ارزش تداوم کسب و کار

این آمار را کسی به شما نمی‌دهد اما باید بدانید که عملکرد سرور سالانه حدودا 14 درصد کاهش می‌یابد! بله درست متوجه شدید! 14 درصد! این عدد کمی نیست و با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شوید که تا سال پنجم، یک سرور تنها 40 درصد عملکرد مفید دارد! عملکرد کمتر، بروز خرابی‌های برنامه ریزی نشده را افزایش می‌دهد. بحث را تا همین‌جا نگه دارید!

همان‌طور که به خوبی می‌دانید سرورها عضو حیاتی یک سازمان هستند. اغراق آمیز نیست اگر بگوییم مغز و زیرساخت فناوری اطلاعات شما، همین سرورها هستند! یک کامپیوتر پرقدرت که برای ذخیره، پردازش و مدیریت داده‌ها ساخته شده است، سرور نام دارد. این عضو مهم و جدا نشدنی هر سازمان، مقیاس پذیری، کارایی و قابلیت‌های تداوم کسب و کار را ارائه می‌دهد. از دیگر ویژگی‌های سرور این است که می‌تواند میزبان یک وب سایت باشد و بازدیدکننده‌‌ها را مدیریت کند، یا حجم زیادی از داده‌های مهم را بدون هیچ مشکل و وقفه‌ای پردازش کند و یا هزاران قابلیت دیگر…

برگردیم به بحث اول! با این همه قابلیت و نقش مهمی که سرور در کسب و کار و سازمان شما دارد، آیا درست است که سرور را ارتقا ندهید؟ 🙂

آخرین تکنولوژی روز

یکی از دلایلی که برای ارتقا سرور HP وجود دارد، تقاضا برای جدیدترین ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی است که سرور می‌تواند ارائه دهد. با بزرگتر شدن یک کسب و کار، نیاز به ابزارهای مدیریتی برای ردیابی حجم کار و تجزیه و تحلیل عملکرد وجود دارد. سرورهای ارتقا یافته این امکان را برای مدیران فراهم می‌کنند و با بهره‌مندی از آخرین به‌روز رسانی firmware، امنیت سیستم را فراهم می‌کنند. کمپانی‌های تولید کننده سرور در بازه‌های زمانی مشخصی اقدام به انتشار آخرین سخت افزار و نرم افزارهای مربوطه می‌کنند.

اما نکته اینجاست که سرور سازمان ممکن است یک یا دو سال دیگر قبل از پایان عمر مورد انتظارش فرصت داشته باشد و به دریافت به‌روز رسانی‌های کمپانی ادامه دهد. مدیران فنی باید دقت کنند تا برای ارتقا سرور باید دلایل منطقی داشته باشند و این کار را فقط از روی وسواس و عطش برای داشتن آخرین تکنولوژی‌ها انجام ندهد!

سرعت سرور

چگونه سرور را ارتقا دهیم

همانطور که در قسمت قبل عنوان کردیم، سالانه سرور 14 درصد از عملکرد خود را از دست می‌دهد، بدون شک عملکرد آهسته سبب نارضایتی مشتریان و کارکنان شما می‌شود و شاید ضرر بزرگی را به کسب و کار شما وارد کند. البته برای بهبود سرعت سرور راه‌هایی مانند فعال کردن کش، پروکسی معکوس و مواردی از این دست وجود دارد؛ اما این کار ممکن است زمان و منابع زیادی را صرف کند. برای جلوگیری از هرگونه خرابی باید کنترل دائمی روی سرور داشته باشید و از ابزارهای نظارتی برای ارزیابی سلامت سرور خود استفاده کنید.

عملکرد ضعیف و آهسته نشانه‌ای است که به شما می‌گوید زمان آن رسیده تا دستی به سر و گوش سرور خود بکشید! اگر برنامه‌های کاربردی شما آهسته عمل می‌کنند و یا مکرر خراب می‌شوند، نشان دهنده این است که سرور به فضای ذخیره سازی بیشتری نیاز دارد. همچنین گذشت زمان سبب خرابی قطعات می‌شود که این امر ممکن است باعث گرم شدن بیش از حد پردازنده شود. به‌صورت کلی، با نظارت مرتب روی سرور می‌توانید از خسارت‌های هنگفت احتمالی، پیشگیری کنید.

به عنوان نکته پایانی این بخش، روی کارایی پردازنده و استوریج توجه کافی داشته باشید و اگر متوجه شدید که درصد کارایی آن‌ها به زیر 70 رسیده است، با کارشناسان فنی ماهان شبکه ایرانیان تماس بگیرید تا شما را برای ارتقا سرور HP راهنمایی کنیم.

فضای ذخیره سازی

مدیریت صحیح فضای ذخیره سازی یکی از عوامل موثر در طول عمر یک سرور است. اگر سرور فضای ذخیره سازی خالی به مقدار کافی نداشته باشد، عملکرد سرور به‌طور قابل توجهی کاهش می‌یابد و موجب بی‌ثباتی، خرابی و خاموش شدن سرور می‌شود. در صورت پر شدن حافظه دیسک هر چه سریع اقداماتی برای حذف گزارش‌هایی که برای کسب و کار حیاتی نیستند، انجام دهید. هر چه کسب و کار شما بزرگتر باشد، نیاز به پردازش داده‌های بیشتری دارید. بنابراین یکی از کارهایی که می‌توانید برای حفظ کسب و کار خود کنید، ارتقای فضای دیسک سرور است.

همچنین بخوانید: نحوه بررسی سازگاری سرور HP با هارد NVMe

نویز سرور، عاملی برای ارتقا سرور HP

سرورها در حالت کلی سر و صدای زیادی تولید می‌کنند؛ اما مشکل نویزهای نامنظم است! نویزهای نامنظم معمولا خبر از خرابی می‌دهند و مدیران فنی باید سریعاً برای شناسایی منبع مشکل اقدام کنند. از رک سرور گرفته تا قطعات داخل سرور، همگی با گذشت زمان دچار استهلاک می‌شوند. یافتن منبع نویز می‌تواند این امکان را برای شما به‌وجود آورد تا سرور و یا قطعه آسیب دیده را تعویض کنید.

تجزیه و تحلیل هزینه و سود

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که همیشه ماشین حساب جلوی دستانتان است و دو دو تا چهارتا می‌کنید، این مرحله برای شما مثل آب خوردن می‌ماند 🙂 کافی است به این مورد فکر کنید آیا هزینه نگهداری سرور فعلی بیشتر از مزایای ارتقا به سرور جدید است یا نه. مطمئن باشید اگر بحث هزینه مطرح نبود، سازمان‌ها ذره‌ای برای ارتقا سرور HP تعلل نمی‌کردند! به همین دلیل بیشتر صاحبان کسب و کارها سعی می‌کنند با حداقل هزینه، عمر سرورها را به حداکثر برسانند و در صورت نیاز آن‌ها را ارتقا دهند.

چه زمانی باید برای ارتقا سرور HP اقدام کنیم؟

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

از قدیم گفته‌اند هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد! ارتقا سرور هم از مسائلی است که زمان خاص خودش را دارد. مدیران فنی شما باید بهترین شیوه مدیریت سرور را در اولویت قرار دهند تا بتوانند به‌طور مرتب سلامت سرور را بررسی کنند. اگر سرور شما دارای مشکلی باشد و مدیر فنی نتواند آن را تشخیص دهد، علاوه‌بر اینکه هزینه مالی بر دوش شما گذاشته می‌شود، عملکرد سازمان نیز کاهش پیدا می‌کند. همیشه برای بهترین‌ها آماده باشید و ارتقا سرور HP را در اولویت خود قرار دهید. توجه کنید که این مسئله شوخی بردار نیست و اگر شما یک شرکت هاستینگ باشید، یک مشکل و نقص کوچک در زیرساخت می‌تواند به مشتریان شما آسیب‌های جبران ناپذیری را وارد کند.

همچنین بخوانید: خرید سرور HP مناسب کسب و کار شما

هنگام ارتقای سرور به چه نکاتی دقت کنیم؟

برای ارتقا سرور اول باید نیازهایی که کسب و کار شما در حال حاضر دارد را بسنجید و مشکلاتی که اکنون متوجه شماست را دریابید. پس از تهیه لیست مشکلات و نیازمندی‌ها، بودجه‌ای که می‌خواهید صرف ارتقا کنید را در نظر بگیرید. در نهایت می‌توانید با کارشناسان فنی ماهان شبکه ایرانیان تماس بگیرید و مشاوره رایگان نسبت به خرید سرور HP و دیگر قطعات سرور دریافت کنید. همچنین این امکان را برای مشتریان عزیزمان فراهم کرده‌ایم تا با تکمیل فرم استعلام قیمت سرور HP بتوانید از آخرین قیمت‌های بازار اطلاع یابید. کافی‌است تا مشخصات کالای موردنظر خود را وارد کنید و همکاران در اسرع وقت، در واتس اپ یا به‌صورت تلفنی با شما در تماس خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *